Rólunk

TRIARCUM TECH

Az íjászat már a véredben van, találd meg, amit szeretnél!

Minden felszerelés, amit az oldalunkon találsz, kézzel készített egyedi darab, művészek és mesterek alkotásai, amik azt a célt szolgálják, hogy tökéletes eszközeid legyenek.

Magyarország történetének egyik alappillére az íjászat, ez adja motivációnkat ahhoz, hogy megalkossuk kategóriájának legszínvonalasabb webáruházát, ahol megtalálod a Hozzád illő íjakat és felszereléseket. Emellett részt veszünk versenyeken, rendezvényeken, indulóként és kiállítóként egyaránt, így már ismerhetsz minket személyesen országszerte vagy a határon túl is.

Az Arcum célokat azért hoztuk létre, hogy könnyedén kipróbálhasd magad a sportban. Ezért olyan vesszőfogókat készítünk, amiket könnyen használhatsz, mégis mutatósak és egyediek. Bátran tudjuk ajánlani tradicionális, reflex és csigás íjadhoz is. Nem lövési stílusok begyakorlására készítettük őket, hanem az íjászatod színesítésére. Éppen ezért számos íjászversenyen találkozhatsz velük.

Emelett több mint 10 év tapasztalatával készülő olyan versenynyílvesszőket is kínálunk Számodra, amivel László két országos bajnoki címet is szerzett már magának (Ő készíti Neked).  Művészek által tervezett minőségi bőrtermékeket is találsz az oldalon, amik csak úgy, mint a többi termékünk, rengeteg munkával és odafigyeléssel készülnek a részedre. 

Az íjadat íjkészítő mesterünk készíti el Neked, személyre szabottan és finomra hangoltan. 

Tevékenységi körünkbe beletartozik még az íjászat oktatása és bemutatása. Balassagyarmaton a Vitalitás Sport Egyesülettel közreműködve tartjuk edzéseinket, és tanítjuk az íj használatát, ha oktatásra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Amikor lehetőségünk van rá, az íjászversenyekről olyan albumot mutatunk be az oldalunkon és a közösségi médiákban, amik igyekeznek közelebb hozni Hozzád a sportot, és maradandó emléket adni a résztvevőknek. Ha versenyt szervezel, és szeretnél emléket a rendezvényedről, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel:
Oláh Miklós
TriarcumTech Kft.